Alfas Ippon første gang på NFT

Lørdag middag snurrer hjulene på Nykøbing Falster Travbane, hvor René Jonassen er i sulkyen tre gange heriblandt med egentrænede Alfas Ippon, der gør første start på NFT.

Alfas Ippon jagter karrierens første start, når den lørdag middag stiller til start på Falster. I 39 starter det foreløbigt blevet til én anden- og to tredjepladser, som bedst, men tampen brænder for seksåringen.

»6 Alfas Ippon (5. løb) har gået OK i sine to starter for mig. Sidst kørte jeg frem i dødens for at sætte tempo på. Hvis han finder rundt på Falster, skal han være blandt de tre«, synes René Jonassen.

René Jonassen har fyldt endnu en plads op i stalden på Skovbo. Hoppen Gucci Girl (Brillantissime – Ekulla Palema), der fortsat ejes af sin opdrætter Henning Scharstein. Stalden tæller dermed 15 heste.