Vanneau Wib er en outsider

René Jonassen (Foto: Martin Timm Holmstav)

Trioen Amerian, Vanneau Wib og Jardi udgør René Jonassens hold til løbene fredag i Lunden.

René Jonassen starter Amerian og Vanneau Wib i samme løb. Sidstnævnte sidder Lunden-træneren selv bag, mens Amerian får sin tidligere træner, Jens Simoni i sulkyen. Endelig får Tobias N. Jonassen chancen med Jardi.

»Amerian (3. løb – nr. 4) hoppede lidt umotiveret på Fyn. Virkede frisk, da jeg trak ham ud og han overragerede. Jens (Simoni – red.) kender hesten. Vil gå et godt løb og få en god præmie med hjem«, bedømmer René Jonassen.

»Vanneau Wib (3. løb – nr. 8) har gjort det godt igennem længere tid. Har fået et svært startspor (otte – red.) og er en outsider i dette løb«, vurderer René Jonassen om den bornholmskejede femåring.

»Jardi (11. løb – nr. 3) gik et pænt løb senest. Skal have et rygløb. Kan han komme ud, skal han være med stregen. Blandt de tre første i fejlfri udgave«, kommenterer René Jonassen.

“Jonas” bliver også flittigt brugt som catchdriver, ligesom han også har flere forespændingheste i stalden. I den sidste kategori er blandt anddet Rocky H og An Ji Bakkely, der ligeledes starter fredag i Lunden.

»Rocky H (4. løb – nr. 3) ser det svært ud for og han jagter en præmie, mens An Ji Bakkely (7. løb – nr. 7) hoppede senest, da den blev lettet. Den kommer tilbage i gammel balance og er en outsider«, afrunder René Jonassen.