Et godt hold heste i Lunden

Vanneau Wib tager sin anden sejr i træk for René Jonassen (Foto: Kim Gudmand)

Fem egentrænede heste står på listen, når René Jonassen søndag eftermiddag stiller start i Lunden.

René Jonassen kører selv trioen Aston Martin, Aramis og Vanneau Wib. Nevøen Tobias N. Jonassen får atter chancen med Jardi, mens Bjarke Haagensen sidder bag Royal Mastery.

»Aston Martin (3. løb – nr. 4) var ikke til sin fordel i den seneste start på Jägersro. Har virket frisk i træningen efterfølgende og skal være en god pladschance«, bedømmer René Jonassen.

»Aramis (4. løb – nr. 5) kommer tilbage efter et par måneders løbspause. Har trænet stærkt i den mellemliggende periode og jeg forventer, at han ender langt fremme«, kommenterer René Jonassen.

»Vanneau Wib (5. løb – nr. 2) er der ikke så meget nyt at sige om. Han møder en god hest (Ed Maraschino – red.), men vi prøver at kæmpe om sejren. Jeg føler mig ikke slået på forhånd«, siger René Jonassen.

»Royal Mastery (6. løb – nr. 6) gik godt for den aktuelle kusk (Bjarke Haagensen – red.) senest og ejeren synes han skulle have chancen igen. Vi er tilfreds med en præmie«, fortæller René Jonassen.

»Jardi (8. løb – nr. 6) følger med i sit tempo og skal være en outsider«, synes René Jonassen.

Lunden-træneren har en travl søndag i Lunden og skal gæstekøre flere heste. Best Of Colmine (træner Bjarke Haagensen), Ebony Arvells (træner Lars Trap) og Silent Night (træner Jørgen Plambech).

»Best Of Colmine (1. løb – nr. 6) prøver vi at rykke alle fire sko af for at se om det giver lidt mere plads til benene, så han forhåbentlig kan være fejlfri. Træner fortsat fint«, synes Bjarke Haagensen.

»Ebony Arvells (2. løb – nr. 6) gik et fik løb senest. Fik den førende kusks pisk i hovedet i opløbet, som kostede tredjepladsen. Hun er hurtig fra start og burde komme til at sidde med fremme undervejs, og så håber vi på hullet til en præmie«, udtaler Lars Trap.

»Silent Night (6. løb – nr. 5) er på favoritdistance. I årsdebuten pullede hun for hårdt og brugte kræfter. Vi kører til fra start og ser om vi kan få en fornuftig præmie med hjem«, afrunder René Jonassen.