Fynsk Fredag for Jonas

René Jonassen (Foto: Martin Timm Holmstav)

René Jonassen er fredag eftermiddag gæst på Fyens Væddeløbsbane. Med tre heste i transporteren, heriblandt Bridgespil Dk, der skal gøre første start for Lunden-træneren på banen i H. C. Andersen-byen.

Selvom René Jonassen også er til start med flere heste i Lunden søndag eftermiddag, har Lunden-træneren alligevel fundet plads til en trio i transporten over Storebælt. Trioen Aston Martin, Royal Mastery og Bridgespil Dk.

»Aston Martin (3. løb – nr. 6) sad fast senest med alt i behold. Virkede fin ved den lejlighed. Har også været fin i træningen efterfølgende. Jeg tror den er blandt de tre,« fornemmer René Jonassen.

»Royal Mastery (6. løb – nr. 1) hoppede umotiveret senest i føringen. Bjarke (Haagensen – red.) kunne ikke give nogen forklaring. Er normalt stabil. Vil få et godt rygløb og kan være en lille pladsluring,« synes René Jonassen.

»Bridgespil Dk (7. løb – nr. 4) har trænet pænt. Har været startklar, men blev syg. Har trænet på igen og nu prøver vi at se hvordan hun er i løb. En outsider,« kommenterer René Jonassen.

René Jonassen har desuden sagt farvel i stalden til toårige Diana Tutu (Blue Mac Lad), mens treårige Cuda Star (Ens Snapshot) fremover skal have havren serveret hos Lunden-træneren.