Bridgespil med “Jonas” i Lunden

René Jonassen (Foto: Martin Timm Holmstav)

I morgen snurrer hjulene atter i Lunden. René Jonassen medbringer to heste. Duoen Bridgespil Dk og Royal Mastery.

Bridgespil Dk skal gøre anden start for sin nye træner efter trænerskiftet fra Arvid Olsen, mens Royal Mastery galoperede på åbningsdagen i Nykøbing Falster forleden. René Jonassen er dog optimisk omkring chancerne på forhånd.

»Bridgespil Dk (2. løb – nr. 6) gik tidsmæssigt godkendt fint i debuten for mig på Fyn, hvor hun blev sænket i første sving. Jeg var OK tilfreds med hende. I dette selskab skal hun være blandt de tre«, bedømmer René Jonassen.

»Royal Mastery (5. løb – nr. 4) driller mig utrolig meget. Han har aldrig hoppet sådan før og hoppede måske sejren væk senest. Må være en outsider. Hvis han opfører sig ordentlig, er han langt fremme«, tror René Jonassen.

Desuden skal René Jonassen gæstekøre Helge Olsen-trænede Tine Sølvbjerg og Kenneth P. Hansen-trænede Copy Design i rammeprogrammet samt Susan B. Christensen-trænede Vidar i prøve- og rutineløbet.