Stille dag på “Lunden-kontoret”

Det blev ikke det store festfyrværkeri for René Jonassen i Lunden fredag. Med en fjerde- og femteplads som udbytte.

René Jonassen hentede den bedste placering med Kenneth P. Hansen-trænede Copy Design, som fjerde i rekordtiden 1.16,9/2000 meter auto til 1.100 kroner. Det blev dog til endnu en præmiegivende placering for René Jonassen.

Med egentrænede Bridgespil Dk, der efter et afventende løb var femte i 1.16,9/2000 meter auto. Der var 750 kroner i femtepræmie til den fireårige hoppe, der ejes af plan b bridgeklub, der kan have et kort på hånden i hesten.

Det blev ikke til noget udbytte i de to resterende køreture for Lunden-træneren. Tine Sølvbjerg var uplaceret i 1.14,2/1600 meter auto og Royal Mastery ligeledes uden for pengene efter føring undervejs i 1.15,5/2000 meter auto.

I prøve- og rutineløbet sad “Jonas” bag Susan B. Christensen-trænede Vidar. Den nu seksårige Hr Siem-søn havde ingen problemer med at opnå godkendelse med den flotte notering på 1.17,9/2000 meter snore.