To egentrænede i Liga-finalerne

Vanneau Wib og René Jonassen (Foto: Kim Gudmand)

René Jonassen sætter søndag morgen kursen mod Aalborg, hvor Lunden-træneren starter to heste og gæstekører én.

Der er størst tiltro til Vanneau Wib, der kommer med tre sejre i træk. Den møder blandt andre staldkammeraten Bastian Olympic, der køres af Kasper K. Andersen. Endelig skal “Jonas” køre broderens Pommeau Simoni.

»Vanneau Wib (6. løb – nr. 1) har gjort det fantastisk i alle sine starter. Han har trænet på de fem uger han ikke har startet, og der er intet negativt. Jeg håber på en god position undervejs, så han kan slutte langt fremme«, udtaler René Jonassen.

»Bastian Olympic (6. løb – nr. 2) har fået et fint spor (to – red.). Er lynhurtig fra start. Han har passet sin træning efter sidste start og virker fin. Jeg forventer også at han tager en præmie med hjem«, kommenterer René Jonassen.

»Pommeau Simoni (9. løb – nr. 6) er blevet behandlet efter sidste start. Har gået nogle intervaller og det skulle være OK. Det er et åbent løb med et kedeligt spor. Vi håber på en mindre præmie«, afrunder René Jonassen.