Standout i comeback på Falster

René Jonassen (Foto: Martin Timm Holmstav)

René Jonassen går en spændende torsdag i møde. Med den dobbelte millionær Standout, som gør første start for “Jonas”.

En enkelt egentrænet hest seler René Jonassen ud førstkommende torsdag på Falster. Den nu otteårige Standout, der skal gøre første start for sin nye træner. René Jonassen ser frem til at starte hesten for første gang.

»Standout (5. løb – nr. 9) bliver spændende at starte. Vi har prøvet at finde en ikke alt for hård opgave til at starte på. Har gået intervaltræning og vi har fået humør på ham. Han skal ende helt fremme«, synes René Jonassen.

René Jonassen har flere gæstekøreture på dagen. Blandt andet sidder René Jonassen bag Anette Herløv-trænede Bernetta, mens Bjarke Haagensen overlader linerne bag Best Of Colmine til Lunden-træneren.

»Bernetta (1. løb – nr. 1) hoppede senest, da jeg skulle trække den ud og vi ramte hjulet på den foranliggende vogn. Den fejl tager jeg på min kappe. Er normalt stabil og jeg tror den ender langt fremme«, siger René Jonassen.

»Best Of Colmine (2. løb – nr. 2) har jeg kørt flere gange. Senest hoppede den og fik aldrig fat. Har fået et fornuftigt spor (to – red.) her og formen er fin. Jeg synes det skal være en god chance«, udtaler René Jonassen.

Lunden-træneren sidder desuden bag Leif Larsen-trænede Oliver Eson. En hest, som René Jonassen tidligere har haft på sin træningsliste, men “Jonas” kender ikke den aktuelle dagsform på hesten.