Fynsk Fredag for René Jonassen

Aston Martin (Foto: Martin Timm Holmstav)

René Jonassen har to heste med i transporten, når Lunden-træneren gæster Fyens Væddeløbsbane fredag eftermiddag.

“Jonas” åbner med Aston Martin. Den femårige vallak gør årets sjette start, der indtil videre har budt på en enkelt sejr på hjemmebanen. Hesten, der senest var femte på samme bane, er tippet som vinder i banens officielle program.

»Aston Martin (6. løb – nr. 7) gik godt løb på Fyn senest, hvor han sad i dødens. Virker frisk i træning. Jeg forventer han vil gå et godt løb og er en god chance. Vil blive kørt uden forsko for første gang i længere tid«, oplyser René Jonassen.

Til gengæld er der tale om sæsondebut for treårige Champ Olympic. Hoppen indledte karrieren med første- og andenplads i tre starter. Det er dog hesten første start på den fynske oval. En hest, som træneren har forventninger til.

»Champ Olympic (8. løb – nr. 5) har passet træningen over vinteren. Jeg tror det er en hoppe, der skal starte i de større hoppeløb. Hun vil gøre en god figur. Jeg tror ikke bare hun skal vinde, men kan være blandt de tre«, håber René Jonassen.