Herlig double på Falster

Standout sejrede i første start for René Jonassen (Foto: Danny Stenbæk)

Med to sejre torsdag aften på Nykøbing F. Travbane er René Jonassen nu førende i trænerligaen på banen.

Den dobbelte millionær Standout havde fået et godt tilbud i hestens første start for René Jonassen. Lunden-træneren valgte imidlertid et defensivt oplæg, og den svenskfødte 18:10-storfavorit indledte således som sidste hest i feltet.

Med 700 meter til tæppefald sendte René Jonassen sin hest i avancement og det bed godt for Standout. Gulddivisionshesten rundede alle til sejr i 1.15,5/2160 meter snore til 5.000 kroner i førstepræmie. Træneren var godt tilfreds.

»Standout gik et rigtig godt løb og også som jeg havde håbet på. Endda på en fin tid. Alt virkede perfekt på dagen. Vi må se hvordan han tager de næste par dage og herefter kigge i propositionerne«, sammenfatter René Jonassen.

Bernetta aflagde sin maidenstitel i samarbejde med René Jonassen (Foto: Danny Stenbæk)

René Jonassen sad bag endnu en vinder på Falster. Ole Berg Thomsen-trænede Bernetta, der galoperede på Falster på åbningsdagen, men i hestens anden start var der ingen problemer. Bernetta strøg direkte til føringen for “Jonas”.

Den fireårige hoppe åbnede i 20,2/500 meter, inden den fik dæmpet en smule til 20,7/1000 meter. Bernetta holdt sig forrest hele vejen og skar målstregen først i 1.19,3/2140 meter auto. Førstepræmien: 4.000 kroner.

»Bernatta gik godt og et pænt løb. Hun var dog ved at hoppe i opløbet, men vandt ellers nemt. Det er en hest i god udvikling«, forklarede René Jonassen, der fik en enkelt præmie i sine to sidste gæstekøreture på aftenen.

Med Leif Larsen-trænede Oliver Eson, der var fjerde efter galop i 1.18,6/1640 meter auto til 600 kroner, mens Bjarke Haagensen-trænede Best Of Colmine var uplaceret i 1.21,2/1640 meter auto, ligeledes efter galopindslag.