Bernetta kæmper om sejren

Bernetta aflagde sin maidenstitel i samarbejde med René Jonassen (Foto: Danny Stenbæk)

Som sædvanlig er Lunden-træneren René Jonassen til start, når Nykøbing F. Travbane byder indenfor torsdag aften.

René Jonassen medbringer en enkelt egentrænet hest, Royal Mastery, mens han skal gæstekøre tre heste. Ole Berg Thomsen-trænede Bernetta, Bent Hansen-trænede Najka Djess og Camilla Spuhr Jensen-trænede Radio Hall.

»Royal Mastery (5. løb – nr. 3) har haft god form, men har ikke haft noget glæde af det efter uheldige løb og galopper. Skal have et rygløb denne gang til en præmie«, mener René Jonassen om staldens niårige alderspræsident.

»Bernetta (2. løb – nr. 7) gik rigtig godt senest. Det er lidt andre forudsætninger denne gang med tillæg. Jeg tror, at hun kæmper med om sejren«, kommenterer René Jonassen, der derimod ikke kender så meget til de to øvrige heste.

»Najka Djess (4. løb – nr. 5) og Radio Hall (6. løb – nr. 9) kender jeg ikke deres aktuelle dagsform på. Man må høre nærmere hos deres respektive trænere (Bent Hansen & Camilla Spuhr Jensen – red.) på dagen«, afrunder René Jonassen.