Gode muligheder i Lunden

René Jonassen (Foto: Martin Timm Holmstav)

Fredag eftermiddag snurrer hjulene atter i Lunden. René Jonassen er på plads på hjemmebanen med tre heste.

Rene Jonassen medbringer trioen Cimba BrogårdBastian Olympic og Comet Elkær. Lunden-træneren er på tredjepladsen blandt trænerne og har gode muligheder for avancement til andenpladsen.

»Cimba Brogård (1. løb – nr. 5) gik fint i debuten efter startfejl. Har fået et svært startspor. I fejlfri udgave skal den være blandt de tre«, bedømmer “Jonas” om den bornholmskejede treåring.

»Bastian Olympic (6. løb – nr. 9) går pænt og jævnt hver gang. En outsider i det her løb«, kommenterer René Jonassen, der også på en god mulighed for staldens sidste starter i morgen, fredag.

»Comet Elkær (9. løb – nr. 4) gik jo en god tid senest og skulle måske have vundet løbet. Har trænet fint efterfølgende og i fejlfri udgave skal den være blandt de tre«, vurderer René Jonassen.

Lunden-træneren skal desuden gæstekøre to heste. Jørgen Plambech-trænede Silent Night samt den tidligere førstemand i stalden, Michael Jørgensen-trænede Allstar Simoni.

»Silent Night (3. løb – nr. 5) gik godt senest. Denne gang er det 1600 meter og jeg kører så længe der er benzin på. Det skal være en pladschance«, forklarer René Jonassen.

»Allstar Simoni (8. løb – nr. 3) har haft hvile. Har gået hurtigarbejde på Skovbo, hvor den har set fin ud. Skal i gang først og er en lille pladschance«, afrunder René Jonassen.

René Jonassen har taget afsked med Cuda Star, der er gået hjem til ejeren, men har til gengæld sagt goddag til Avec.