To tredjepladser på hjemmebanen

René Jonassen (Foto: Martin Timm Holmstav)

René Jonassen fik to tredjepladser med egentrænede heste, da hjulene snurrer i Lunden fredag eftermiddag.

Det tegnede længe lyst for Comet Elkær og René Jonassen. Førte an undervejs efter 19,2/500 meter og 16,8/1000 meter. Ved indgangen til staldene overtog Chock Nock føringen, men den slog pludselig over i galop for Steen Juul.

Dermed sad Comet Elkær atter i føringen, men måtte se sig passeret af Smooth Ride og Anders And. Holdt dog tredjepladsen i 1.16,5/2000 meter auto. Der var 1.900 kroner i tredjepræmie til trænerens bedre halvdel, Lone Pedersen.

Tidligere på dagen var Cimba Brogård i aktion. Den bornholmskejede hest nåede tredjepladsen og rekordforbedrede til 1.18,2/2000 meter snore. Tredjepræmien beløb til 1.900 for ejerparret, Lene & Egon Jensen.

René Jonassen gæstekørte Jørgen Plambech-trænede Silent Night. Fra spor fem over ekvipagen føringen fra Willie Blue/René Kjær. Åbnede i 12,0/500 meter, inden den fik dæmpet til 13,9 den første kilometer.

Ved indgangen til opløbet måtte hoppen se sig passeret. René Kjær fandt plads til den senere vinder Willie Blue, mens Silent Night måtte “nøjes” med fjerdepladsen i 1.12,9/1600 meter auto. Præmie: 1.850 kroner.

Trænerens tidligere førstemand Michael Jørgensen har ikke helt sluppet interessen for travsporten. Træner  femårige Allstar Simoni, der efter galopindslag var uplaceret for “Jonas” i 1.17,6/2000 meter auto.

Lunden-træneren havde også Bastian Olympic til start. Efter afventende løb måtte René Jonassen dog opgive med hesten, der efterfølgende fik 10 dages startforbud af dommerkomitéen. Måske syg på dagen?