En spændende søndag på Fyn

Aston Martin i vindercirklen efter sin første sejr i 2017 (Foto: Kim Gudmand)

DM for hopper er hovedbegivenheden i Odense søndag eftermiddag, hvor “Jonas” har tre heste med i rammeprogrammet.

René Jonassen starter for første gang femårige Amity i løbssammenhæng, mens der også er blevet plads til Champ Olympic og Aston Martin i trænerens transport til den fynske oval i H. C. Andersen-byen.

»Champ Olympic (2. løb – nr. 5) gik godt (nummer to – red.) i sin årsdebut på samme bane. Jeg kender dog ikke konkurrencen, men jeg tror, at hun må have en vinderchance«, bedømmer René Jonassen om treåringen.

»Amity (3. løb – nr. 9) har jeg svært ved at sætte ind i løbssammenhæng. Har trænet på i lang tid og virket flink. Skal se hende i løb først. En outsider«, synes Rene Jonassen om hoppen, der har samme ejer som Standout.

»Aston Martin (9. løb – nr. 6) gik et fint løb (nummer tre – red.) senest på Fyn. 2640 meter kan nok være et plus for ham. Jeg tror han kan være blandt de tre«, afrunder René Jonassen omkring femåringen.