Fjerdeplads som bedst på Fyn

René Jonassen (Foto: Martin Timm Holmstav)

René Jonassens søndagsudflugt til H. C. Andersen-byen gav én fjerdeplads og to femtepladser på Fyens Væddeløbsbane.

Femårige Amity sæsondebuterede og gjorde første start for sin forholdsvise nye træner. René Jonassen fandt plads i fjerde par udvendigt, hvorfra Amity holdt til fjerdepladsen i 1.15,0/2180 meter snore til 1.100 kroner.

Det blev også til fjerde par udvendigt indledningsvis for Aston Martin, der sidenhen fik tredje par udvendigt. Avancerede i tredje spor på sidste langside til femtepladsen og 1.250 kroner i 1.16,7/2640 meter auto.

“Jonas” medbragte også treårige Champ Olympic, der galoperede kort efter start og satte en del meter til. Kom sidenhen tilbage til feltet, men måtte “nøjes” med femtepladsen i 1.19,5/2160 meter snore til 1.800 kroner.