Stille onsdag venter på NFT

René Jonassen (Foto: Martin Timm Holmstav)

René Jonassen får en rolig dag på NFT onsdag, når han blot starter egentrænede Royal Mastery og gæstekører Najka Djess.

Blot syv heste er på startlisten, når Royal Mastery gør årets niende start. Efter to sejre, én andenplads og én tredjeplads i 13 starter i fjor, har niåringen endnu ikke været i totorækken i indeværende år i hestens foreløbige otte starter.

»Royal Mastery (7. løb – nr. 5) er på vej på retur i form. Jeg tror det er en præmiechance«, kommenterer René Jonassen. Forinden får “Jonas” atter chancen med Bent Hansen-trænede Najka Djess, der senest var tredje på samme bane.

»Najka Djess (4. løb – nr. 6) gik godt sidst jeg kørte den. Den står fint til her og skal være en fornuftig chance«, fornemmer Rene Jonassen, der også snart forventer comeback til V75-vinderen The Great Elkær i løbssammenhæng.