En enkelt plus det løse

René Jonassen (Foto: Martin Timm Holmstav)

René Jonassen starter egentrænede Bridgespil Dk, men skal desuden gæstekøre flere heste i Lunden i eftermiddag.

Fra egen stald er Bridgespil Dk den enlige starter søndag eftermiddag. Den fireårige hoppe har gjort to starter i René Jonassens regi, med to femtepladser, som bedste resultat. René Jonassen har dog heller ingen sejrsforhåbninger denne gang.

»Bridgespil Dk (2. løb – nr. 6) har været slettet fra en tiltænkt start på grund af forkølelse. Mangler lige de sidste par hundrede meter i løb, men hun forbedrer sig. I første omgang skal det være en præmiechance«, kommenterer René Jonassen.

René Jonassen skal desuden gæstekøre fire heste. Det gælder Katrine Mikkelsen-trænede Baronessen, Kjeld J. Hansen-trænede Stella Regndal, Henrik Hartington-trænede Sir Independent samt Anette Herløv-trænede Banderas.

»Baronessen (1. løb – nr. 2) kender jeg ikke noget til, mens Stella Regndal (3. løb – nr. 4) har gået godt i alle starterne for mig. Har set fin ud i træningen siden sidste start. Jeg tror den er blandt de tre«, mener René Jonassen.

»Sir Independent (5. løb – nr. 1) gik fint senest jeg kørte den. Fint spor, og skal tage en fornuftig præmie, mens Banderas (6. løb – nr. 3) gik fint i et amatørløb senest. En fornuftig hest at køre. Svært at vurdere den i løbet her. Outsider«, afrunder René Jonassen.

Det er længe siden, at det danske travpublikum har set noget til familiehesten The Great Elkær. René Jonassens V75-vinder er dog på vej tilbage efter en længerevarende skade, og det varer ikke længe før den kommer tilbage på startlisten.