Sejr og avancement i Lunden

Stella Regndal og René Jonassen i vindercirklen efter årets anden sejr i Lunden (Foto: Kim Gudmand)

René Jonassen vandt årets sjette sejr i Lunden og avancerede samtidig til tredjepladsen på travtoppen hos trænerne.

Det var Kjeld J. Hansen-trænede Stella Regndal, der sørgede for vinderblomster til René Jonassen. Hoppen fungerer prima i hænderne på Lunden-træneren, og parret nedkæmpede Brandy Laser til sejr i 1.15,1/2000 meter auto til 7.500 kroner.

»Det hårde udgangstempo var perfekt for os«, forklarede René Jonassen til Carsten Bundgaard i banens sejrsinterview. Udover sejren med Stella Regndal var René Jonassen også i præmierækken med sine øvrige køreture på dagen.

“Jonas” havde to muligheder for at få en finaledeltager i “Hverdagshesten skal med til festen” på Copenhagen Cup-dagen. Egentrænede Bridgespil Dk samt Anette Herløv-trænede Banderas og det gik bedst for sidstnævnte.

Efter rygløb på Blackbird fik Banderas hullet i opløbet og sluttede godt af mellem heste til andenpladsen i 1.15,9/2000 meter auto til 4.000 kroner, mens Bridgespil Dk leverede en god afslutning, som fjerde i 1.17,5/2000 meter auto til 1.500 kroner.

René Jonassen var desuden tredje med Katrine Mikkelsen-trænede Baronessen i 1.17,2/2000 meter auto til 1.900 kroner, og endelig nåede Sir Independent fjerdepladsen fra indvendig rejse i 1.14,5/1600 meter auto til 1.100 kroner i fjerdepræmie.

I prøve- og rutineløb var René Jonassen til start med Vibeke Bramlev-trænede Candyman. Ekvipagen opnåede uden problemer godkendelse i 1.20,6/2000 meter snore. Det er moderen Lonnie Østervangs første afkom.