Gæsteoptræden i det fynske

René Jonassen (Foto: Martin Timm Holmstav)

René Jonassen tager fredag middag personbilen til Fyens Væddeløbsbane, hvor han skal gæstekøre to heste.

Det gælder Per Sørensen-trænede Bailey Bakkely, der gør første start i karrieren, mens Jørgen Plambech-trænede Silent Night er ude i et afdelingsløb. Det betyder, at sidstnævnte gør to starter på dagen, med mindre den bliver diskvalificeret i første afdeling.

»Bailey Bakkely (1. løb – nr. 3) var ikke 100 procent i sit prøveløb på Falster. Den er blevet behandlet efterfølgende. Jeg har kørt den i et arbejde forleden, hvor den var fin. Skal være en god chance, uden at jeg kender konkurrenterne«, mener René Jonassen.

»Silent Night (3. løb – nr. 2) har fået et fint spor i første heat. Det ligger i kortene at jeg kører i spids, og så må vi se hvad vi gør i andet heat (8. løb – nr. 8) og om der kommer ændringer. Hun gik en god tid sidst og viser god form«, fortæller René Jonassen.