To heste på Copenhagen Cup-dagen

Vanneau Wib og René Jonassen (Foto: Kim Gudmand)

Med to egentrænede heste er René Jonassen også repræsenteret på Copenhagen Cup-dagen på Lunden i morgen.

Bornholmskejede Vanneau Wib vender tilbage efter en mindre pause, mens Bridgespil Dk starter i finalen af “Hverdagshesten skal med til festen”. Sidstnævnte får den svenske catchdriver Jörgen Sjunnesson i sulkyen.

»Bridgespil Dk (2. løb – nr. 5) gik godt senest og nok det bedste hun har gjort for mig. Leverede en god afslutning. Et svært startspor for en stor hoppe, som hende. Hun skal nok tage en præmie for formen er på vej op ad«, påpeger René Jonassen.

»Vanneau Wib (13. løb – nr. 9) var ikke på toppen i sin sidste start i Aalborg. Trænede i mandags, hvor han var utrolig fin. Spor ni trækker dog lidt tilbage. Vil gå et godt løb og tage en god skilling«, kommenterer René Jonassen.

I samme løb som Bridgespil Dk sidder René Jonassen bag Anette Herløv-trænede Banderas, der sikrede sig finalebillet via en andenplads i den indledende afdeling. “Jonas” tror på en ny fremskudt placering for hesten.

»Banderas (2. løb – nr. 7) gik rigtig godt i søndags. Med et rigtigt rygløb denne gang, kan den godt ende langt fremme«, afrunder René Jonassen, der forrige år vandt V75-løb med The Great Elkær på netop Copenhagen Cup-dagen.