Jonassen-heste på to baner

Standout sejrede i første start for René Jonassen (Foto: Danny Stenbæk)

René Jonassen har heste til start i både ind- og udland i dag. “Jonas” starter to på Jägersro og to på Falster.

Lunden-træneren tager selv turen til Jägersro, hvor han starter Amity, der var fjerde i sin første start for René Jonassen i Odense samt Standout, der måtte ned på 1.11,8 senest i Skive uden at få noget ud af disse anstrengelser.

»Amity (7. løb – nr. 1) var jeg godt tilfreds med i debuten for mig. 1600 meter er nok ikke plus for hesten, men hun må komme hvor hun kan, da hun ikke har så mange point. Det skal være en præmiekandidat«, synes René Jonassen.

»Standout (9. løb – nr. 9) gik en fin tid (1.11,8 – red.) senest uden at få noget ud af det. Den har været fin i træning efterfølgende. Det er stenhård konkurrence og jeg ser den som en præmiechance«, fortæller René Jonassen.

På Nykøbing F. Travbane har René Jonassen også to heste til start. Bjarke Haagensen sidder bag Royal Mastery, der senest var anden på samme måde, mens nevøen Tobias N. Jonassen får chancen med The Great Elkær i dens comeback.

»Royal Mastery (6. løb – nr. 6) gik rigtig godt senest og var tæt på at vinde. Formen er fin, selvom jeg faktisk troede den var på retur. Den er ude i et godt selskab, men skal alligevel være en triochance«, kommenterer René Jonassen.

»The Great Elkær (6. løb – nr. 10) kommer tilbage efter lang tids pause. Den har gået 1.21/2000 meter som bedst. Jeg er tilfreds med en præmie første gang«, afrunder René Jonassen, der har taget afsked med tyskfødte Jardi i stalden.