Turen går til Bornholm

René Jonassen (Foto: Martin Timm Holmstav)

Fredag eftermiddag er René Jonassen på plads på Bornholms Brand Park, når Lunden-træneren gæstekører fire heste.

René Jonassen skal gæstekøre Thomas Kaas-trænede Bellwoord, mens Jesper Riis Nielsen står for træningen af René Jonassens øvrige køreture. Trioen Picasso Jetset, Kalle Sånna og Lille Du. Picasso Jetset i en indledende afdeling af Erling Rügger Memorial.

»Bellwood (1. løb – nr. 8) er en hest, som jeg glæder mig til at køre. Jeg har set den nogle gange og det virker som en spændende køretur«, synes René Jonassen. Fireåringen er vindertippet i banens officielle program og jagter sin tredje sejr i karrieren.

»Picasso Jetset (4. løb – nr. 6) er igen havnet med et dårlig startspor (nr. 6 – red.), da han er starthurig. Vi må håbe på en finaleplads«, forklarer René Jonassen. De fire bedstplacerede heste i løbet er forpligtiget til at starte i finalen fra 2160 meter snore.

»Kalle Sånna (5. løb – nr. 3) har været skuffende i år. Jeg ved dog at den er blevet behandlet efter sidste start, så den skal være bedre«, pointerer René Jonassen. “Jonas” har tidligere haft den svenskfødte hest i træning. I år har den galoperet i tre starter.

»Lille Du (6. løb – nr. 2) er meldt gevaldigt op, men har et godt spor (nr. 2 – red.). En outsider i løbet«, kommenterer René Jonassen, der ikke helt afviser at gæste verdens mindste travbane, Bornholms Brand Park, senere på sæsonen.