Travl lørdag venter i Lunden

René Jonassen (Foto: Martin Timm Holmstav)

René Jonassen får en travl lørdag middag i Lunden. Med to egentrænede heste og fire gæstekøreture.

“Jonas” starter selv egentrænede Amity og The Great Elkær. Sidstnævnte vendte tilbage til løbene for nyligt, hvor den var anden i comebacket på Falster, mens Amity var uplaceret på Jägersro i dens seneste start.

»Amity (2. løb – nr. 3) har gået pænt i de to første starter for mig og løb en fin tid senest. Jeg tror hun er blandt de tre her, med en lille vinderchance«, kommenterer René Jonassen om den svenskfødte femåring.

»The Great Elkær (5. løb – nr. 4) gik rigtig godt senest efter lang pause. Har virker fin i træning efterfølgende. Han burde have en god chance«, erkender René Jonassen, der sidder bag familiehesten denne gang.

René Jonassen skal desuden gæstekøre fire heste. Michael Jørgensen-trænede Allstar Simoni, Helge Olsen-trænede Rikke Sølvbjerg, Desiree Therkelsen-trænede Toofast Toofurious samt Per Sørensen-trænede An Ji Bakkely.

»Allstar Simoni (3. løb – nr. 8) har gået frem fra start til start. Er havnet i andet række. Kommer den godt igennem, er den blandt de tre, mens jeg ikke kender noget til Rikke Sølvbjerg (4. løb – nr. 1)«, siger René Jonassen.

»Toofast Toofurious (6. løb – nr. 7) har jeg kørt nogle hurtigarbejder med. Har gået fint i træning. En fin hest, men spor syv trækker lidt ned. Jeg kører et roligt løb første gang og han skal være en outsider«, mener René Jonassen.

»An Ji Bakkely (9. løb – nr. 3) står med meget misvende resultater og er bedre end disse. Ud fra dette, er han er en outsider«, afrunder René Jonassen, der har sagt goddag i stalden til den blot etårige Eistee Bakkely.