En trio transporteres til Billund

Standout sejrede i første start for René Jonassen (Foto: Danny Stenbæk)

Søndag køres Sprintermesteren i Billund. René Jonassen er repræsenteret med tre heste i rammeprogramet.

René Jonassen medbringer en trio i transporteren til Legoland-byen. Aston Martin, Standout og Champ Olympic. Standout gør sin fjerde start i René Jonassens regi, når den seles ud i Travkongen på 1200 meter-banen i Billund.

»Aston Martin (2. løb – nr. 1) følger med i alle tempi. Tager en præmie, men vinder ikke så tit«, erkender René Jonassen. Femåringen har dog vundet fem ud af karrierens 32 starter, med seneste sejr for lidt over fire måneder siden.

»Standout (8. løb – nr. 1) har endelig fået et godt spor (ét – red.). Vi må give den gas fra start og se om vi kan holde spidsen. Hesten holder god form og kan tage en fremskudt placering«, tror René Jonassen om staldens millionær.

»Champ Olympic (9. løb – nr. 11) har fået et kedeligt startspor (nr. 11 – red.). Skal ud og have et løb, og vi jagter en mindre præmie«, afrunder René Jonassen, der har sagt farvel til to heste i stalden. Jardi, mens Diadem er gået på græs.