Bridgespil i Grand Prix-prøve

René Jonassen medbringer to heste, når han søndag eftermiddag gæster Jydsk Væddeløbsbane i Aarhus.

Turen er bygget op omkring fireårige Bridgespil Dk, der starter i en af prøvene til Jydsk 4-årings Hoppe Grand Prix. “Jonas” medbringer desuden familiens egen The Great Elkær, der kommer med en frisk sejr fra Lunden i bagagen.

»Bridgespil Dk (4. løb – nr. 10) håber vi kan være blandt de fem første. Jeg er lidt bange for at højrevejen ikke er hendes fordel. Hun har aldrig trænet så godt som nu, mens jeg har haft hende i træning«, kommenterer René Jonassen.

»The Great Ekjær (8. løb – nr. 3) har været rigtig fin i arbejde. Jeg tror ikke at den modsatte vej er noget problem for ham. Finder han rundt, er han en god pladshest. Der bliver ingen ændring på hestene«, oplyser René Jonassen.