Standout vandt i Lunden

Standout i vindercirklen efter sejren i Wedellsborgs Mindeløb i Lunden (Foto: Kim Gudmand)

Det blev milliontraveren Standout og René Jonassen, der trak længste strå i det traditionsrige Wedellsborg Mindeløb i Lunden.

I første sving blev meget afgjort. Standout overtog føringen for Pioneer F H, inden den åbnede i 11,7/500 meter. Herefter blev tempoet taget ud af løbet, således den første kilometer gik efter 14,0. Ingen formåede dog at passere Standout.

Selvom den otteårige milliontraver sjuskede lidt med travet til slut, holdt den alligevel helt til mål i 1.12,7/1600 meter auto. Der var 20.000 kroner i førstepræmie til Junge Trav K B, der både ejer og træner den svenskfødte hest.

»Han er godt på vej og har fået selvtillid nu. Jeg havde ikke trukket vattet på ham, og han var ved at springe ud af sele og vogn i sidste sving«, sagde René Jonassen, der med sejren avancerede til andenpladsen på travtoppen i Lunden.

“Jonas” startede også Aston Martin, der sluttede fint af til fjerdepladsen i 1.14,4/2000 meter auto til 2.250 kroner. Der var ingen penge til Champ Olympic, der var uplaceret i 1.17,6/2000 meter auto, mens lånegodset Bailey Bakkely blev distanceret.