En travl mindeløbsdag på NFT

Standout sejrede i første start for René Jonassen (Foto: Danny Stenbæk)

Søndag eftermiddag afvikles Harald Lunds Mindeløb på NFT, hvor Standout og René Jonassen stiller til start.

René Jonassen starter fire egentrænede heste. Cimba Brogård, The Great Elkær og Standout får alle træneren i sulkyen, mens Kristina Jensen får chancen på ryggen af Royal Mastery i montéløbet. Træneren giver hestene følgende ord med på vejen:

»Cimba Brogård (6. løb – nr. 3) kommer tilbage efter sygdom og behandling. Har trænet fint, men mangler måske et løb i kroppen. På klassen kan han være blandt de tre«, bedømmer René Jonassen om den bornholmskejede treåringen.

»The Great Elkær (9. løb – nr. 4) var svag senest i Aarhus og har været forkølet efterfølgende. Har trænet pænt og i dette lille selskab skal han være blandt de tre. Jeg tror ikke han får problemer distancen«, udtaler René Jonassen.

»Standout (10. løb – nr. 3) skuffede mig lidt senest, men uden at jeg har fundet årsagen. Har før gået gode løb på Falster. Hvis han rammer spidsen, så tror jeg han er blandt de tre. Jeg kører i hvert fald til, et stykke vej«, siger René Jonassen.

»Royal Mastery (11. løb – nr. 5) fungerede senest i monté, men blev lidt ivrig, da den strøg til spids. Jeg tror den er bedst fra ryg, men nu må vi se hvad Kristina (Jensen – red.) vælger«, kommenterer Lunden-træneren.

“Jonas” skal desuden gæstekøre Valentin i Anette Herløvs træning samt Ole Berg Thomsen-trænede Bernetta.

»Valentin (1. løb – nr. 2) gik godt sidst jeg kørte. Finder godt rundt på NFT og skal være en lille pladschance, mens Bernetta (2. løb – nr. 6) gik godt senest og fik en heldig sejr. Jeg forventer hun er gået frem med løbet og med på stregen«, afrunder René Jonassen.