Andenplads som bedst i Lunden

René Jonassen (Foto: Martin Timm Holmstav)

En andenplads med Jens Arne Hansen-trænede Birte Mile blev bedste resultat for René Jonassen onsdag eftermiddag.

Det var oprindeligt ikke meningen, at René Jonassen skulle have gæstekørt Birte Mile i Lunden, men hestens træner, NFT-træner Jens Arne Hansen, var ikke klar efter en skulderskade og det banede vejen for kuskeskiftet til René Jonassen.

Birte Mile kunne ikke stille noget op overfor vindende Raket Brodde/Henrik Thomsen, der førte hele vejen. Den fireårige hoppe var dog en fin anden i 1.17,5/2000 meter auto. Der var 3.750 kroner i andenpræmie til ejerne, Jensen & Jensen.

Det blev også til to fjerdepladser på derbybanen. René Jonassen med Bastian Olympic i 1.16,2/2500 meter auto til 2.250 kroner og René Jonassen-trænede Aston Martin med Tobias N. Jonassen i 1.15,4/2020 meter snore til 1.850 kroner.

René Jonassen startede også Champ Olympic, der var uplaceret i 1.17,9/2000 meter auto, mens der heller ikke var penge til Henrik Hartington-trænede Sir Independent i 1.16,1/2000 meter auto. Amity blev diskvalificeret for galop.

I prøveløbet sad René Jonassen bag Kristina Jensen-trænede Cuda Star. Den treårige Ens Snapshot-datter havde ingen problemer med at opnå godkendelse for “Jonas” i 1.20,4/2000 meter snore. Hoppen delejes af sin træner.