Elkær var The Great i Aarhus

The Great Elkær slutter godt af ude i banen til sejr for René Jonassen (Foto: Ole Hindby)

René Jonassen tog ikke turen forgæves til Jydsk Væddeløbsbane, hvor det blev til en enkelt sejr.

V75-vinderen The Great Elkær kom til at sidde perfekt til i tredje par udvendigt undervejs, og i sidste sving kom avancementet i sporene. The Great Elkær sluttede stærkt af til sejr i 1.14,4/1800 meter auto til 12.500 kroner.

»Vi fik et perfekt rygløb og det var en god præstation. De kommende dage skal vi lige tjekke op på hesten, inden vi finder den næste opgave«, forklarer René Jonassen, der havde endnu en hest med i transporteren til Smilets By.

I Jydsk 3-årings Grand Prix Consolation startede staldkammeraten og lillebroderen Comet Elkær, men desværre gik det ikke helt for treåringen som håbet, idet René Jonassen valgte at opgive med Comet Elkær efter galop.

»Den var dårlig og går nu til dyrlægeundersøgelse«, udtaler René Jonassen, der nu får nogle dages løbspause, inden løbene i Lunden på fredag. Lunden-træneren forventer at skulle melde tre til fire heste på hjemmebanen.