Debut til Calista i Lunden

René Jonassen (Foto: Martin Timm Holmstav)

René Jonassen giver debut til familiehesten Calista, mens der er comeback til Aramis fredag eftermiddag i Lunden.

Efter en 1.19-notering i prøveløbet er den treårige hoppe Calista nu klar til debut. Det foregår fredag eftermiddag i Lunden, hvor Aramis vender tilbage efter flere måneders pause. Endelig starter “Jonas” også Cimba Brogård.

»Calista (1. løb – nr. 2) gik et rigtig fint prøveløb på Nykøbing. Har passet sin intervaltræning fint. Starter med alle fire sko og i fejlfri udgave skal hun være blandt de tre«, bedømmer René Jonassen.

»Aramis (2. løb – nr. 7) har været væk længe med småskavanker. Skal have løb i kroppen og kommer med alle fire sko, som sædvanligt. Vi skal være tilfreds med en præmie«, erkender René Jonassen.

»Cimba Brogård (6. løb – nr. 1) var jeg meget tilfreds senest efter sygdom med mere. Skal gerne være gået frem med dette løb i kroppen og jeg tror på en chance blandt de tre. Starter med alle fire sko, som sædvanligt«, oplyser René Jonassen.

René Jonassen skal også gæstekøre to heste. Anette Herløv-trænede Valentin og Henrik Hartington-trænede Sir Independent.

»Valentin (3. løb – nr. 3) har gået pænt de sidste par starter. 1600 meter er ikke dens favoritdistance, men de manglede heste. Kommer også med alle fire sko, som sædvanligt. En præmiechance«, vurderer René Jonassen.

»Sir Independent (5. løb – nr. 1) fik et for hårdt løb senest, hvor jeg satte mig udvendigt med 1100-1200 meter igen. Det ville den ikke. Her har den godt spor og forhåbentlig rygløb til en præmie«, afrunder René Jonassen.