Tredjeplads til Calista i debuten

Med en tredjeplads blev Calista den bedstplacerede hest fra René Jonassens træningskvarter fredag eftermiddag.

Efter en god prøveløbsnotering var treårige Calista blandt favoritterne i hoppens debutløb i Lunden. Quite Easy U S-datteren slap fint igennem debuten med tredjepladsen i 1.19,2/2000 meter snore. Der var 1.900 kroner i tredjepræmie til Lone Pedersen.

Femårige Aramis vendte tilbage til løbene efter flere måneders pause. Med René Jonassen i vognen havde Aramis heldet med sig. To heste blev diskvalificeret for galop i opløbet og det banede vej for femtepladsen i 1.17,5/2000 meter auto til 750 kroner.

Bornholmskejede Cimba Brogård stod også med en fornuftig chance. Fra indersporet kunne treåringen rekordforbedre til 1.17,1/2000 meter auto. Der var 750 kroner i femtepræmie til den bornholmske tandlæge Egon Jensen og hans bedre halvdel.

René Jonassen gæstekørte to heste i Lunden. Anette Herløv-trænede Valentin var uplaceret i 1.16,3/1600 meter auto, mens Henrik Hartington-trænede Sir Independent heller ikke så præmierækken, som uplaceret i 1.14,9/2000 meter auto.