Længere pause til Bastian Olympic

Lunden-træneren René Jonassen måtte atter afstå for køreture, da Lunden kørte derbyprøver søndag eftermiddag.

Kasper K. Andersen overtog René Jonassens køreture med Aston Martin og Bastian Olympic, da Lunden-træneren stadigvæk ikke følte sig løbsklar, mens Jörgen Sjunnesson forvaltede chancerne med Bridgespil Dk.

Det gik bedst for Aston Martin, der var femte efter galop i 1.16,2/2020 meter snore til 1.250 kroner. Bridgespil Dk endte uden for præmierækken i 1.15,4/2000 meter auto, mens Bastian Olympic opgav i fejlfri udgave.

»Bastian Olympics hjerte slog på en forkert måde. Det skal vi have tjekket op på«, forklarer René Jonassen, der dermed forventer en længere løbspause til fireåringen, inden den forhåbentlig vender tilbage til løbene.

»Aston Martin var fin efter galoppen og Bridgespil Dk gjorde det også godt«, sammenfatter René Jonassen, der håber at være i sulkyen, når hjulene snurrer på Nykøbing Falster på torsdag. “Jonas” tager endelig stilling på dagen.