»Standout vil være langt fremme«

Standout sejrede i første start for René Jonassen (Foto: Danny Stenbæk)

Torsdag aften snurrer hjulene atter på Nykøbing Falster, hvor René Jonassen starter to egentrænede heste.

Efter at have sprunget løbene over senest på Falster, i Odense i fredags samt derbyprøverne i Lunden i søndags, håber René Jonassen, at han kan være tilbage i sulkyen, når Nykøbing Falster byder inden for torsdag aften.

»Aramis (3. løb – nr. 4) gik OK i sit comeback. Skal have et par starter for at komme i form. Starter med sko og skal være en pladschance«, synes René Jonassen, der også starter den dobbelte millionær, Standout, der gav sig fra spidsen sidst.

»Standout (6. løb – nr. 8) var ikke på toppen senest. Har virket frisk i træning. 20 meter kan være svært på sprint. Vil gå et godt løb og være langt fremme. Kommer uden forsko og måske alle fire afhængig af vejret«, siger René Jonassen.

“Jonas” skal desuden gæstekøre Martin Kjølsen-trænede Væsterbo Peak på Sydhavsøere.

»Væsterbo Peak (4. løb – nr. 7) så jeg fra sidelinien sidste gang. Den har en svær udgangsposition. Det er dog en hest, der er på vej op i form«, sammenfatter Réne Jonassen, der tager endelig stilling til løbsdeltagelse torsdag morgen.