Derbyweekend i vente

René Jonassen er på plads alle tre dage, når Lunden fra og med i eftermiddag og til og med søndag byder på derbyweekend.

Fredag eftermiddag gælder det egentrænede Cimba Brogård, mens “Jonas” gæstekører Valentin for amatøren Anette Herløv.

»Cimba Brogård (9. løb – nr. 10) gik et fint løb senest. Trænet pænt og går med sko. Lille pladschance fra svær udgangsposition, mens Valentin (5. løb – nr. 12) har en svær udgangsposition og skal være glad for en præmie«, sammenfatter René Jonassen.

Et døgn senere er René Jonassen atter på plads i Lunden med tre heste. Trioen Bridgespil Dk, The Great Elkær og Amity.

»Bridgespil Dk (2. løb – nr. 8) forbedrede rekorden senest uden at få noget ud af noget. Spor otte er svært, så vi skal håbe på en præmie herfra. Kommer uden forsko«, fortæller René Jonassen, der atter overlader linerne til Jörgen Sjunnesson.

»The Great Elkær (8. løb – nr. 6) sad fast senest med alle kræfter sparet. Kommer uden forsko. Et hårdt selskab, og en præmiechance«, kommenterer René Jonassen, der selv sidder bag familiens egen hest med V75-sejr på CV’et.

»Amity (10. løb – nr. 8) er havnet i hårdt selskab. Havde brug for et løb i kroppen. Skal være tilfreds med en præmie fra denne udgangsposition. Kommer uden forsko, oplyser René Jonassen, der også selv varetager chancerne med hoppen.

Søndag afsluttes derbyweekenden med to egentrænede heste, Aston Martin og Standout, mens “Jonas” kører Pommeau Simoni.

»Pommeau Simoni (5. løb – nr. 6) var for hidsig senest. Vi håber han kan gå roligt, også når det er over 3000 meter. Han vil tage en præmie med hjem, hvis den har det rette hoved på, forklarer René Jonassen om broderen Anders Jonassens hest.

»Aston Martin (6. løb – nr. 2) har fået et fint spor. Starter formentlig uden sko. Skal håbe på en præmie i dette fine selskab«, siger René Jonassen. Den femårige hest er desuden sat til salg på travportalen Travet.dk, hvor man kan læse mere om hesten.

»Standout (10. løb – nr. 6) gik rigtig godt senest med fejl på, hvor den sluttede godt af. Normalt stabil. Holder god form, og kommer uden sko. Et stærk felt og skal være en præmietager«, afrunder René Jonassen sine chancer i weekenden.