Champ Olympic sikker på NFT

Champ Olympic på æresrunde efter en sejr på NFT (Foto: Danny Stenbæk)

Treårige Champ Olympic er fortsat ubesejret for René Jonassen på NFT efter karrierens anden sejr på Sydhavsøerne.

Arn Kronos var hurtigst ude, mens Champ Olympic fik en skøn rejse i ryggen på førerhesten. Førstnævnte åbnede i 14,6/500 meter, inden tempoet blev dæmpet til 16,2/1000 meter. Der blev dog hul til Champ Olympic med 100 meter til målstregen.

Champ Olympic afgjorde sikkert til sejr i rekordtiden 1.16,8/1640 meter auto. Der var 4.000 kroner i førstepræmie til treåringen, der fortsat er uden nederlag på Sydhavnsøerne, idet hesten også strøg til tops på Falster i oktober måned i fjort.

»Hun stod med en misvisende resultatrække og har siddet fast nogen gange. Samtidig er hun pivhurtig fra start og jeg kunne køre til vinderhullet næsten direkte. Hun er en ret fin hoppe hende her«, sagde René Jonassen i interviewet efter sejren.

René Jonassen havde også to gæstekøreture. Med Kristina Jensen-trænede Cuda Star, der var tredje i 1.19,6/2140 meter auto til 1.000 kroner, mens der var samme placering og indtjening til Martin Kjølsen-trænede Væsterbo Peak i 1.15,4/1640 meter auto.