En trio i Lunden

Fredag eftermiddag ruller hjulene atter i Lunden, hvor René Jonassen starter tre heste og skal gæstekøre en enkelt.

René Jonassen sidder selv bag Calista og Amity, mens trænerens tidligere læremester Arvid Olsen får chancen bag Aston Martin i den sidste start i regi René Jonassen. Sidstnævnte er solgt til Bornholm og går mod solskinsøen efter løbene.

»Calista (4. løb – nr. 4) var ikke så fin i debuten, som jeg havde håbet på. Er blevet behandlet et par steder. Har gået et par interveller, hvor hun var OK. Kommer atter med sko og i fejlfri udgave er den blandt de tre«, tror René Jonassen.

»Aston Martin (6. løb – nr. 5) gør sin sidste start inden den går til Bornholm. Senest sad han fast med kræfter sparet. Starter atter uden forsko. Svær udgangsposition, så vi søger en mindre præmie«, bedømmer René Jonassen.

»Amity (6. løb – nr. 8) var lidt uheldig senest på derbylørdagen. En konkurrent kørte ned over os, så jeg måtte holde stille ind på lige bane. Starter atter uden forsko og jeg mener det kan være en stor outsider«, udtaler René Jonassen.

“Jonas” skal også gæstekøre Per Sørensen-trænede Bailey Bakkely i Lunden fredag eftermiddag, og hestens træner siges således:

»Bailey Bakkely (1. løb – nr. 4) var syg i sin sidste start. Har passet sine intervaller. Vi tager starten som et hurtigarbejde. Hun virker fin og er blevet vægtet lidt mere på skoene for at holde travet, mens der ikke bliver udstyrsændringer«, siger Per Sørensen.