Præmier til Silent Night og Amity

René Jonassen havde fem heste til start søndag eftermiddag i Lunden, hvoraf de to fik præmier med hjem.

Det gik bedst for Silent Night, der fulgte med indvendigt undervejs til fjeredepladsen i 1.14,1/2000 meter auto til 2.250 kroner, mens der også var præmie til Amity, der var sjette i 1.15,5/2500 meter snore efter løb i andet par udvendigt til 1.500 kroner.

I en Hoppe Kriterumsprøve var Champ Olympic uplaceret i 1.16,7/2000 meter auto efter indvendig rejse, mens Comet Elkær var uplaceret i en Kriteriumsprøve i 1.16,3/2000 meter auto efter ligeledes indvendig rejse undervejs i løbet.

Der var comeback til Amerian, der ikke havde startet siden marts måned. Fra fjerde par indvendigt blev Amerian skiftet til tredje par udvendigt efter 750 meter. På sidste langside blev det imidlertid til galop for femåringen, der led diskvalifikation.