En enkelt præmie i Lunden

Silent Night blev René Jonassens enlige præmietager ved søndagsstævnet på derbybanen i Charlottenlund.

Det blev ganske vist til galop i første sving for Silent Night, der sidenhen fik repareret galoppen til en ottendeplads i 1.17,2/2000 meter auto. Der var 3.000 kroner i ottendepræmie. Der var derimod intet til de resterende køreture for “Jonas”.

I Dansk Hoppe Kriterium var Champ Olympic uplaceret i 1.14,2/2000 meter auto efter indvendig rejse, mens Comet Elkær var uplaceret i Kriterium Consolation efter udvendig rejse undervejs i 1.17,3/2000 meter auto.

Endelig måtte Anette Herløv-trænede Valentin også vende tomhændet hjem. Efter afventende løb endte Valentin uden for præmierækken i 1.17,6/2000 meter auto. René Jonassen er fortsat noteret for ni sæsonsejre i Lunden.