Det er ganske vist, at …

… René Jonassen søndag er på plads i H. C. Andersen-byen Odense, hvor “Jonas” gæster med tre egentrænede heste.

Fra stalden på Skovbo medbringer René Jonassen trioen C My PhotoBastian Olympic og The Great Elkær. “Jonas” sidder selv bag de to førstenævne, mens The Great Elkær gæstekøres af nevøen Tobias N. Jonassen i “Sigter mod Stjernerne”.

»C My Photo (5. løb – nr. 2) gik fint i prøveløbet. Blev efterfølgende syg, men er frisk igen. Har trænet fint i intervallerne og jeg forventer en god præstation. Uden at kende konkurrencen, forventer jeg den er med fremme«, siger René Jonassen.

»Bastian Olympic (6. løb – nr. 6) holder sin fine form, men konkurrencen er også god. Vi jagter en præmie i dette selskab«, kommenterer René Jonassen, der sender den svenskejede hest ud i Grand Circle 4-års Championat Consolation.

»The Great Elkær (7. løb – nr. 8) viser også rigtig god form. På trods af sine 60 meters tillæg, så forventer jeg den er med til at gøre op om den endelige sejr i løbet. Den har i hvert fald en god kusk (Tobias N. Jonassen)«, synes René Jonassen.

René Jonassen skal også gæstekøre en enkelt hest i Odense. Kristina Jensen-trænede Cuda Star, som “Jonas kender fra tidligere.

»Cuda Star (4. løb – nr. 4) har leveret nogle pæne løb. Den er blandt de tre i fejlfri udgave«, forventer René Jonassen.