To trumfer til Avlsløbskvalifikation

René Jonassen har gode kort på hånden forud for kvalifikationsløbene til Dansk Avlsløb, hvor prøverne køres i eftermiddag.

Lunden-træneren medbringer Champ Olympic og Cutty Sark til prøverne til Dansk Avlsløb i Billund i eftermiddag. “Jonas” tror og håber på, at kunne have to finaledeltagere med hjem over Storebæltbroen efter løbenes afslutning.

»Champ Olympic (2. løb – nr. 1) var jeg godt tilfreds med i Hoppe Kriteriet, hvor hun var uheldig med ikke at få penge med hjem. Vi har fået et fint startspor og jeg tror hun kan være blandt de tre«, fornemmer René Jonassen.

»Cutty Sark (6. løb – nr. 1) er ved at være faldet godt til. Har gået intervaltræning og ud fra pulsen er den i god form. Skal dog lige ses an i løb først. Har gjort godt det i sine to første starter«, synes René Jonassen og fortsætter:

»Det skal være en outsider første gang mod bedre heste. Hesten har fået sko på op til starten, da den ikke havde så meget hov. Vi må se an om banen tillader anden skoning efter opvarmningen«, kommenterer René Jonassen.