Champ Olympic finaleklar

Champ Olympic på æresrunde efter en sejr på NFT (Foto: Danny Stenbæk)

René Jonassen fik en enkelt hest videre til finalerne i Dansk Avlsløb i Billund om 14 dage.

I det ene af kvalifikationsløbene til Dansk Avlsløb for hopper fik Champ Olympic en skøn rejse i andet par udvendigt undervejs. Hoppen kvitterede med en fin tredjeplads for René Jonassen i 1.16,5/1900 meter auto til 2.500 kroner.

Efter prøverne blev der trukket lod om startpladserne, hvor René Jonassen valgte spor ni til den treårige hoppe. Til gengæld var ikke Team Lunden-anpartshesten Cutty Sark ikke blandt finalisterne til Dansk Avlsløb for hingste og vallakker.

Cutty Sark strøg ellers direkte til føring for “Jonas”, men allerede i første sving slog hesten over i galop og satte mange meter til. Endte som første hest uden for præmierækken i 1.17,8/1900 meter auto og klarede dermed ikke cuttet.