Spændende dage for “Jonas”

René Jonassen kommer ikke sovende til weekendens opgaver i ind- og udland. Faktisk bliver det ikke til meget søvn for Lunden-træneren natten mellem lørdag og søndag.

Lørdag eftermiddag starter femårige Bastian Olympic på den norske nationalarena Bjerke i Oslo. Træneren René Jonassen sidder selv bag femåringen, men kravet er ikke sejr for ekvipagen.

»Bastian Olympic er nok i sin bedste form, men vi kender ikke konkurrenterne. Jeg må køre til fra start og se hvor vi havner«, siger René Jonassen, der kører hjemmefra tidlig lørdag morgen.

Efter starten i Norge gælder det Champ Olympic i Grand Circle 3-års Hoppe Championat søndag eftermiddag i Skive og den start kommer “Jonas” ikke sovende til, bogstaveligt talt.

»Det bliver ikke til mange timers søvn, det bliver nok bare til et par timer. Vi kører for Norge ligeså hurtigt som det er muligt og så hjem og skifte hest«, kommenterer René Jonassen.

»Champ Olympic har fået et kedeligt startspor. Vi må “gasse” lidt fra start for en god position. De render ikke fra den, men den skal søge en mindre præmie i dette selskab, mener Lunden-træneren.

René Jonassen kunne onsdag byde velkommen til tre nye heste i stalden. Trioen Beauty Ami SalløvChato Salløv og Ullala Ami Salløv, der kommer fra Ulrik Christoffersens træningskvarter.

»Jeg hentede hestene onsdag og kørte en motionstur med to af dem, Beauty Ami Salløv og Ullala Ami Salløv, torsdag, mens Chato Salløv fortsat er skadet, afrunder en tilfreds René Jonassen.