En god søndag i vente?

Bastian Olympic (Foto: Burt Seeger/US Photo)

René Jonassen har flere fremtrædende chancer, når han søndag eftermiddag er til start i Lunden med fire heste og skal gæstekøre to heste.

Fire heste er med i transporteren, når René Jonassen søndag eftermiddag er på plads på hjemmebanen i Lunden. Det gælder Bastian Olympic, Lunden-anpartshesten Cutty Sark, Vanneau Wib samt Ullala Ami Salløv.

»Bastian Olympic (1. løb – nr. 4) har gjort det rigtig godt igennem længere tid. Holder fin form. Et minus kan være voltestart, da han har temperament i startøjeblikket. Træder han igennem er han en god chance«, bedømmer René Jonassen.

»Cutty Sark (2. løb – nr. 8) gik pænt nok senest, men stod med halsbetændelse efter. Tabte til en bedre hest. Er havnet lagt ude på vingen. Jeg kører et afventende løb med den, så den kan lære lidt. På klassen er det en vinderchance«, vurderer René Jonassen.

»Vanneau Wib (7. løb – nr. 4) gik rigtig godt i første start efter pause. Han misforstod signalet i startøjeblik og hoppede og blev også generet i sidste sving. Har trænet fint. Hvis han står distancen, skal det være en god chance«, fornemmer René Jonassen.

»Ullala Ami Salløv (9. løb – nr. 7) har bare trænet på efter første start. Ud fra formen virker hun fin. Har svært ved at sætte hende inde i denne sammenhæng. En pladschance er det i hvert fald«, synes René Jonassen.

Der bliver også tid til to gæstekøreture for Lunden-træneren. Max Pedersen-trænede Willie Blue og Vibeke Bramlev-trænede Candyman – og René Jonassen håber at det kan blive til et par fremskudte placeringer med duoen.

»Willie Blue (4. løb – nr. 2) plejer at gå gode løb hver gang. Med det rigtige rygløb kan den speede mange omkuld til slut. Vi kører et afventende løb og håber på at hullet kommer til slut«, kommenterer René Jonassen.

»Candyman (6. løb – nr. 3) gik et fint prøveløb for længe siden og siden har der været grus i maskineriet. Den har været fin i arbejde. Hesten kommer velforberedt og i orden. Jeg tror han vil gøre en god figur«, afrunder René Jonassen.