En håndfuld heste i Lunden

Førstkommende fredag snurrer hjulene i Lunden, hvor René Jonassen starter fem heste på hjemmebanen.

»Calista (1. løb – nr. 8) har trænet intervaltræning og virket fin på det. Mangler nok en udblæsning. Jeg håber hun er bedre end sidste start og ser hende som en outsider«, fortæller René Jonassen.

»Vanneau Wib (2. løb – nr. 9) var rigtig fin i sidste start. Har været frisk og godt tilpas efter starten. Trods sporet i anden række tror jeg på en god chance«, kommenterer René Jonassen.

»Beauty Ami Salløv (3. løb – nr. 1) gik rigtig godt senest i Billund og har været fin i træning. Måske et lidt kedeligt spor, da hun ikke er så hurtig fra start og jeg tror hun kommer til at havne lidt langt nede. Jeg ser hende som en mindre præmiechance«, udtaler René Jonassen.

»Amerian (6. løb – nr. 1) har gjort det godt i de sidste par starter og holder fin form. Det er ingen fordel med sporet, da han ikke er hurtig fra start. Kommer han ud i andet spor kan han godt gå et stykke vej. En triochance«, bedømmer René Jonassen.

»Comet Elkær (7. løb – nr. 1) kommer tilbage efter kastration. Har trænet lidt på. Virker fin og spændstig. En outsider i første start efter pause«, fornemmer René Jonassen.