Fem heste i Lunden på lørdag

The Great Elkær (Foto: Burt Seeger/US Photo)

René Jonassen seler fem heste i Lunden på lørdag. Træneren forvalter selv chancerne bag fire af hestene.

»C My Photo (2. løb – nr. 3) gik pænt i sin debut. Der har været lidt småproblemer efterfølgende og den er blevet behandlet. Har gået 1.23/2000 meter som bedst. I dette felt skal han ende langt fremme«, synes René Jonassen.

»Vanneau Wib (5. løb – nr. 1) har fået et fint spor og holder god form. Jeg tror den ender langt fremme«, fornemmer René Jonassen.

»Royal Mastery (6. løb – nr. 12) går altid fine løb. Han skal nok få en fornuftig præmie med det rette løb. Det er dog et meget åbent montéløb«, erkender René Jonassen.

»The Great Elkær (8. løb – nr. 7) kom aldrig med i løbet senest. Jeg trak mig fra start og det var måske en fejl. Jeg må nok køre til fra start for at komme med frem. En outsider«, mener René Jonassen.

»Comet Elkær (9. løb – nr. 5) fik et hårdt løb senest, så det er bare at glemme den start. Vil blive kørt mere afventende. Jeg tror godt den kan være blandt de tre første, men det kan blive svært at slå Lorenco«, tror René Jonassen.