Jonas ser frem og tilbage

Førstkommende søndag starter René Jonassen fem heste i Lunden og ser samtidig tilbage på dagens start på Jägersro.

Med en sjetteplads fik René Jonassen svenske valuta med hjem over Øresundsbroen, da han tirsdag middag startede Beauty Ami Salløv på Jägersro-banen i Malmø.

Fra spor fem havnede “Jonas” i femte par indvendigt, inden den blev skiftet til fjerde par udvendigt med en omgang til mål og det så godt ud for den femårige hoppe.

Beauty Ami Salløv stred godt til slut, men kunne ikke tage sig forbi de forreste. Måtte “nøjes” med sjettepladsen i 1.17,4/2140 meter auto til 2.700 svenske kroner.

»Jeg synes hun skulle have sluttet længere fremme. Vi må lave lidt om på hende til næste start«, sammenfatter René Jonassen med løbet på behørig afstand.

På søndag er René Jonassen godt repræsenteret ved løbene i Lunden. Med fem heste til start, mens “Jonas” også skal gæstekøre to heste for andre trænere.

»Royal Mastery (3. løb – nr. 7) gør sit bedste hver gang og skal være en mindre pladschance«, vurderer René Jonassen.

»Cody S (5. løb – nr. 2) er kommet sent i gang. Var fin i prøveløbet og virket fin i træningen. Jeg forventer han er med helt fremme«, fortæller René Jonassen.

»C My Photo (6. løb – nr. 1) har gået godt i sine to starter og var tæt på at vinde senest. Har virket fin i træningen. Jeg tror han ender langt fremme, hvis vi kommer godt til fra spor ét«, håber René Jonassen.

»Vanneau Wib (7. løb – nr. 7) har før gået godt på distancen og bør ikke få problemer med den. Er havnet langt ude på vingen, så det bliver en rolig start. Skal dog være en fornuftig chance«, mener René Jonassen.

»Ullala Ami Salløv (7. løb – nr. 8) ved jeg ikke hvad den siger til distancen. Hun følger dog med i alle tempi og skal være en præmiechance«, fornemmer René Jonassen.

Sidstnævnte køres af Arvid Olsen, mens René Jonassen desuden sidder bag Michael Jørgensen-trænede Allstar Simoni og Martin Kjølsen-trænede Væsterbo Peak.