Jägersro og Lunden på programmet

Lunden-træneren René Jonassen er til start på to baner i indeværende uge. På den svenske derbybane Jägersro med Cody S, mens “Jonas” starter en trio i Lunden.

René Jonassen kører solo til det svenske, når han fragter Cody S over Øresundsbroen. Det er en optimistisk træner, der gerne tager god valuta med hjemme over den dansk/svenske bro.

»Cody S (3. løb – nr. 3) var fin i sin debut. Har fin i træningen efterfølgende og vi ikke ændrer intet i forhold til seneste start. Jeg tror på en god chance«, erkender René Jonassen.

Det er ingen aprilsnar, at “Jonas” har tre heste til start på hjemmebanen i Lunden. Træneren kører selv Royal Mastery og C My Photo, mens han overlader Comet Elkær til Arvid Olsen.

»Royal Mastery (4. løb – nr. 3) hoppede senest, men det plejer han ikke at gøre. Har virket frisk i træning. 1600 meter er måske en fordel med sporet. En pladsluring«, synes René Jonassen.

»Comet Elkær (6. løb – nr. 9) har ikke gjort så meget positivt af sig. Jeg skal først se et godt løb fra den og det er en mindre præmietager«, fortæller René Jonassen.

»C My Photo (6. løb – nr. 10) har været dygtig i alle tre starter. Intet negativt at udsætte. En svær udgangsposition. Skal være heldig for at vinde, men det er en god hest«, mener René Jonassen.