Skøn søndag i Lunden

Cody S legede med modstanderne ved karrierens anden sejr (Foto: Martin Timm Holmstav)

Med to personlige sejre kunne René Jonassen stemple ud fra Lunden i går eftermiddags, selvom træneren gerne have håbet på en tredje sejr.

Den med imponerende af René Jonassens vindere var så klart Cody S. I hesten blot tredje start kunne den stryge først over stregen i 1.15,7/2000 meter auto. Der var 8.500 kroner i førstepræmie og det bliver spændende at følge Ganymede-sønnens videre udvikling i løbet af sæsonen 2018.

Niårige Sara E C har ikke været for meget for at skære målstregen først. Inden søndagens start havde hoppen blot vundet to gange i 59 starter. Med René Jonassen førte hesten hele vejen i 1.18,5/2020 meter snore. Double Eagle-datterens præmiekonto blev forøget med 4.000 kroner.

Sara E C var sikkerheden selv ved karrierens tredje sejr (Foto: Martin Timm Holmstav)

René Jonassen havde også gerne set Cutty Sark først over stregen. Team Lunden-anpartshesten galoperede dog fra start og satte mange meter til. Fireåringen fuldførte dog løbet som første og eneste uden for præmierækken i 1.18,8/2000 meter snore. Næste start bliver i autostart.

“Jonas” kunne desuden notere præmier til Vanneau Wib, som fjerde i 1.13,8/1600 meter auto til 1.250 kroner; Stella Regndal femte i 1.18,1/2020 meter snore til 850 kroner, mens debuterende Diadem ligeledes var femte til 750 kroner i 1.21,7/2000 meter snore efter galopindslag.

Foruden Cutty Sark måtte Ullala Ami Salløv også vende tomhændet hjem til stalden. Fra anden række endte Ullala Ami Salløv uden for præmierækken i 1.15,1/2000 meter auto.