Det er ganske vist, at …

… René Jonassen søndag eftermiddag drager en tur til H. C. Andersen-byen Odense med tre heste i transporteren.

»Diadem (1. løb – nr. 6) hoppede fra start senest, men er normalt stabilt. Jeg har ændret på skoningen og det har virket fin i træningen. Har svært ved at sætte hende ind i løbet. En outsider«, skønner René Jonassen.

»Beauty Ami Salløv (2. løb – nr. 4) kommer tilbage efter lidt løbspause. Er behandlet i en kode. Har gået nogle intervaller og har virker frisk på det. En outsider i et lettere selskab end vanligt«, synes René Jonassen.

»Dream Lady Dream (8. løb – nr. 8) var jeg lidt skuffet over senest på Jägersro, selvom den gik en fin tid. Trænede klart forbederet i mandags. På vej op i form. Svært spor. En god hest, som de ikke løber fra«, siger René Jonassen.