René Jonassen klar til CC-weekenden

Lørdag og søndag snurrer hjulene på René Jonassens hjemmebanen i Lunden, hvor “Jonas” bringer tre heste til start.

Duoen Vanneau Wib og Cody S udgør holdet i Lunden lørdag eftermiddag, hvor førstnævnte kommer i udstyrsændring i forhold til starten senest.

»Vanneau Wib (4. løb – nr. 5) bremsede sejren lidt væk senest. Møder gode heste denne gang. Kommer til at gå uden sko for første gang i sit liv. En lille pladschance«, fornemmer René Jonassen.

»Cody S (6. løb – nr. 1) blev lidt for gal senest. Har virker fint i træning. Kommer med sko. Hvis startspor ét ikke bliver en fælde, så er den med på stregen«, tror René Jonassen.

“Jonas” har desuden en gæstekøretur i morgen. Det gælder Kjeld Johan Hansen-trænede Stella Regndal, der stiller til start i eftermiddagens 9. løb.

Søndag starter René Jonassen en enkelt hest i Lunden. Hoppen Beauty Ami Salløv, hvor træneren kører i den olympiske ånd. Det vigtigste er at deltage.

»Beauty Ami Salløv (2. løb – nr. 6) møder gode heste. Skal være glad for at få en præmie med hjem«, erkender René Jonassen.

Lunden-træneren har også haft en lille udskiftning i stalden. Royal Mastery og Bastian Olympic er begge gået på sommergræs, mens Deserts Machoman er gået i træning.